Sminkningar

Before and After, Jessica!

28 maj, 2016

Screenshot_2016-05-27-20-08-03-1 copy Screenshot_2016-05-27-20-17-02-1 copy

 

Det är inte direkt konstigt att jag älskar mitt jobb på Gloss. En av mina vackra kunder igår, Jessica, lät mig ta en före och efterbild på henne för att visa the power of makeup. Jessica är så förbaskat vacker, före och efter!

 

Produkter jag använt:

BAS:

Face Atelier Ultra Foundation Sepia

Gloss Cosmetics Under Cover Concealer c25

Face Atelier Ultra Pressed Powder Translucent

Gloss Contour Powder nr 5,6

Gloss Blush Daiquiri

Gloss Hi-lite Cuba Libre

 

Ögon:

The Balm Put A Lid On It Eyeshadow Primer

Gloss Cosmetics Contour Kit (Contour powder nr 5, 6, Hi-lite nr. 1,2)

Gloss Cosmetics Dip it eyeliner onyx

Gloss Cosmetics Curling Volume mascara

Eldora Lashes H103

 

Bryn:

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Medium Brown

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel Espresso

 

Läppar :

Gloss Cosmetics Matte Liquid Lipstick Flushed

 

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara 2016 - Nicolina 3 januari, 2017 | 11:51

    […] Här är en av många makeuper jag hade ÄRAN att göra på mitt jobb på Glossgods. Jag mötte under året massor av fantastiska människor och byggde upp världens bästa kundkrets. Mina kunder vart mina polare och de förgyllde mina dagar, varje dag. Den oerhört snygga bruden på bilden heter Jessica, vars tillåtelse jag har fått att använda bilderna jag tagit på henne. Inlägget med vad jag har använt för produkter finns att läsa HÄR. […]

  • Kommentera