Allmänt

All good things come to an end. Läs mer om vad som händer med bloggen!

5 juli, 2017

Hej allihopa. Jag har lite nyheter. It KILLS me to say, men: Beauty Boulevard ska stänga ned! Det är sjukt tråkigt eftersom att jag har trivts så himla bra i bb-familjen, och hela portalen har som varit en stor trygghet.

Jag snöra ut en fet cyberkram till hela BB-gänget, men framför allt till fantastiska Cajsa och Sanna, de två starka kvinnorna som byggde upp Beauty Boulevard och bjöd in mig till att blogga hos dem. Jag kan inte ens börja med att förklara min tacksamhet, ni båda har lärt och inspirerat mig SÅ HIMLA MYCKET! TACK för allt!

Jag satt och funderade på om jag skulle söka mig till en annan portal. Men njae, inget kändes riktigt rätt. Så jag bestämde mig för att köra mitt eget race. Så jag köpte en domän, och har de senaste dagarna filat på att fixa till min nya blogg. Från och med nu hittar ni mig på www.makeupartisten.se! Klicka HÄR eller på bilden nedan för att komma till den nya bloggen. Min nya mailadress är nicolina@makeupartisten.se.

Bloggen är fortfarande under uppbyggnad, så om den ser lite rolig ut ibland är det troligtvis för att jag sitter och pillar i designen. Haha så ni får helt enkelt ha överseende med det.

 

Jag är så jäkla taggad på min nya blogg, och jag hoppas verkligen att ni hänger med dit!

Varma kramar till er!

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Sanna 5 juli, 2017 | 18:56

    Du är såå duktig och vi är så glada att ha fått ha dig hos oss. Du har sån himla talang! ? Ser fram emot att följa dig på nya äventyr ??

  • Kommentera